Beste loopband

De aller beste loopband?

Welke de beste loopband is hangt van een aantal dingen af. Het kan zijn dat de ene loopband zwaardere trainingen kan leveren maar de andere bijvoorbeeld weer gebruiksvriendelijker is met het op en af stappen. Het ene apparaat biedt een comfortabel loop oppervlak dat verschillende ondergronden kan nabootsen. Het andere is weer economischer qua stroomverbruik.

Vergelijk alle loopbanden online of bekijk hier de beste loopband.

beste loopband

Goede loopband

Ga voor een loopband die 120 kilo of zwaarder (gebruikersgewicht) kan verdragen. Dit is de nummer een tip en absoluut de beste aanbeveling die we kunnen doen. De beste loopband is zelf zeker niet licht (een sterke loopband is van duurzaam sterk staal gefabriceerd en staat stabiel). Hij kan trillingen en veel impact hebben zonder het moeilijk te krijgen onder het gewicht van de gebruiker. Het laatste waar u immers op zit te wachten is tijdens uw training het gevoel hebben dat de loopband ieder moment onder u in elkaar kan zakken. Zelf staat u immers ook niet stil op de loopband. De beste loopband kan dus vooral veel krachtuitoefening aan zonder instabiel te worden. Het tweede punt dat van belang is is de motor. Een stevige motor tot 2 pk continu vermogen (3 pk wanneer de loopband intensief of door meerdere personen gebruikt wordt) is prima.

Beste loopband goedkoop?

De professionele loopbanden voor beroepsmatig gebruik bevinden zich in de prijsklasse van boven 3500 euro. Deze zijn voorzien van extra sterke onderdelen zoals motoren tot wel 7 pk en wegen wel 150 kg. Op sommige van deze loopbanden zit wel meer dan 10 jaar garantie en soms zelfs levenslang op specifieke onderdelen. Gelukkig hoeft u niet zo ver te gaan en zijn de eisen voor thuis gebruik een stuk budget vriendelijker. Een loopband voor één of enkele mensen krijgt minder te verduren. Voor de meeste consumenten is een loopband van een gespecialiseerde fitness producent (Tunturi, Finnlo, ProForm) in de klasse 700 – 1500 euro een goede keus. De voordeligste online loopbanden vinden? Vind de goedkoopste loopband zaken van dit moment.