Loopband beste getest

loopband proform loopband beste getest loopband opklapbaar

Verkrijgbaar €849,- of €849,-

Loopband beste getest?

De beste loopband voor thuis gebruik? Dat is de ProForm 720ZLT. Ondanks sterke concurrentie van met name de F2W van BH Fitness blijft de 720ZLT overeind. Sterke punten zijn onder andere de krachtige motor. Voor thuis gebruik begrippen is een maximaal vermogen van 4.25 pk gewoon heel goed. De motor blijft ook erg stil en het ventilatorsysteem stelt hem in staat optimaal te presteren. Hierdoor gaat de motor langer mee.
Verder valt de belastbaarheid op. De loopband is gemaakt van sterk materiaal en het apparaat weegt ruim 94 kg. Daardoor ligt het maximale gebruikersgewicht op 140 kg. ProForm heeft duidelijk vertrouwen in de kwaliteit van haar loopband zo blijkt uit de gegeven garantie van 3 jaar. Voor deze prijscategorie is dat uitstekend.

Dempingsysteem

De nieuwste uitvoeringen schokdempers verzachten de stress op uw knieën. Op de loopband loopt u daardoor veiliger dan op de weg. Stevige support zones (op de plaatsen waar u uw voet af zet) wisselen af met zachtere support zones op het het resterende deel van het loopvlak. Daardoor is de ondersteuning altijd optimaal

Voorgeprogrammeerde trainingen èn I-Fit

Om het geheel af te maken is de 720 ZLT loopband geprogrammeerd met 16 voorgeprogrammeerde trainingen. Met de optioneel bij te bestellen functionaliteit van I-Fit Live kunt u dat uitbreiden met een persoonlijk afgestemd programma. Een personal trainer helpt en motiveert u hierbij door uw training heen. Deze zijn dagelijks te downloaden. U kunt ook uw eigen route tekenen met behulp van Google Maps en deze door de loopband laten simuleren. Helling, weerstand en snelheid worden door de loopband nagebootst aan de hand van het real life terrein van uw route. Ook is het mogelijk uw scores te vergelijken met andere I-Fit gebruikers of virtueel samen met hen te lopen. Al met al vormt I-Fit zo een leuke afwisseling. Uw training zal in elk geval nooit saai worden. proform 720 zlt

Waarom de ProForm 720 ZLT loopband beste getest is?

– belastbaar tot gebruikersgewicht van 140 kg
– sterke motor 4.25 pk 2.25
– 3 jaar garantie
– iFit functionaliteit en MP3 aansluiten

De 720 ZLT combineert prestatie, duurzaamheid en programma opties tot een aantrekkelijk pakket dat weinig andere loopbanden hebben, aangevuld met een voor de prijsklasse uitgebreide garantie termijn. Als het gaat om wat u krijgt ten opzichte van wat de loopband kost is dit de aller beste loopband voor thuis.

Specificaties

Naam ProForm 720 ZLT loopband
Belastbaar gewicht 140 kg
Garantie 3 jaar garantie aan huis
Borstband mogelijk ja
Afmetingen (LxBxH) 186 x 89 x 142 cm (LxBxH)
Afmetingen opgeklapt (LxBxH) 116 x 89 x 165 cm (LxBxH)
Motor vermogen 4.25 pk
Motor continue vermogen 2.25 pk
Snelheid 0-18 km/u
Max. hellingshoek 10%
Automatische hellingshoek ja
Loopvlak 51 x 140 cm
Hartfrequentie meting ja
demping ja
Sneltoetsen voor helling en snelheid ja
Transportwieltjes ja
MP3 ingang ja
Type display LCD
Kleuren display ja
Voorgeprogrammeerde programma’s 16
Snelheid programma’s ja
Helling programma’s ja
Quick speed ja
Gewicht fitness toestel 94.5 kg
Opklapbaar ja
Extra’s Geluidsboxen, Ipodaansluiting, iFit Live compatible, groot verlicht LCD Display, accessoirevakken