Loopband beste prijs kwaliteit verhouding

loopband beste prijs kwaliteit verhouding

Loopband prijs kwaliteit 2015

Een kwalitatief goed fitnesstoestel pikt de consument er vaak niet zomaar uit. Niet alleen de loopband is belangrijk. Eveneens belangrijk is de aftercare en de technische support. Het kan maar zo dat er vroeg of laat bijvoorbeeld een onderdeel aan het toestel vervangen moet worden. Dan wilt u toch ook snel goed geholpen worden?

Vergelijk loopbanden

Superscherpe prijzen en toch een gegarandeerde service lijken tegenstrijdig. En dat zijn ze vaak ook. Het aanbod van fitnessapparatuur en de voorwaarden zijn bij elke fitnesszaak anders. Een eerlijke vergelijking maken is daarom niet gemakkelijk. LoopbandWereld heeft toch een poging gedaan om de vijf beste leveranciers van loopbanden te presenteren.

Fitness adviseur tip: Een goede ervaren leverancier. Een eerlijke concurrerende prijs én technische garantie is goud waard. Als aan die drie voorwaarden is voldaan zult u nog veel plezier hebben van uw loopband.

Waar vind u de voor uw loopband beste prijs kwaliteit verhouding?

1. De goedkoopste
Explosief groeiend bedrijf. Snelle levering en goede after care. Hecht waarde aan kwaliteit en klantenservice. Onderhoudt korte lijnen met fabrikanten. Laagste prijs. Bezoek de momenteel goedkoopste loopbanden zaak hier.
2. Fitnessmerken Loopbanden, cardio en fitnesstoestellen. Importeert zelf. Levert alleen fitnessgerelateerde producten van thuis gebruik tot professioneel niveau. Goede service.Bezoek de site.
3. Bol Nummer drie in de rangorde komt met een erg ruim aanbod. Onderscheidend vermogen omdat Bol zich als platform opwerpt voor aanbieders van buitenaf. Niet specifiek gespecialiseerd in fitnessapparatuur. Technische ondersteuning van Bol zelf is dus iets minder. Daar tegenover staan wel vaker scherpe prijs stunts. Bezoek de site
4. Wehkamp Selectief aanbod. Enkel veel voorkomende goede namen worden in dit assortiment opgenomen. Als enige verkoper de gelegenheid om te kopen op afbetaling. Bezoek de site
5. Kijkshop Enkele sterke merken die bij weinig andere winkels verkrijgbaar zijn. Daarnaast regelmatig zeer scherpe kortingen. Verwacht geen technische ondersteuning. Hoopt u op een aantrekkelijke aanbieding? Probeer het dan eens bij Kijkshop. Bezoek de site