Loopband betalen in termijnen

Zoek je een loopband op afbetaling? Op dit moment kun je daarvoor nog niet overal terecht. Bekijk je mogelijkheid een loopband op afbetaling te kopen.

Wanneer je je loopband hebt uitgezocht kun je er (in de meeste gevallen) voor kiezen de loopband op afbetaling te voldoen. Dat gaat zo:

De procedure:

Je plaatst de bestelling.
Bij betalen kies je voor betaling in termijnen.
Je vult het aanvraagformulier in.
Je aanvraag word ingediend.
Indien je aanvraag word geaccepteerd ontvang je een overeenkomst ter ondertekening.

Kosten loopband

In de winkel word slim begeleid naar een toestel met een voor het bedrijf maximale winstmarge. In de meeste gevallen komt u daarmee boven uw budget. Een goede verkoper zal immers altijd vragen wat u met het toestel wil doen. U vervolgens opwarmen met een uitstekend toestel en dan vragen naar uw budget. Op dat moment zal blijken dat het apparaat waar u naar kijkt daar ver boven uit steekt. Natuurlijk kunt u voor een iets lagere prijs (uw maximale budget!) óók een redelijk goed toestel kopen. Wanneer u hiermee instemt accepteert u eigenlijk mindere kwaliteit.

Loopband op afbetaling?

In zulke gevallen kun je beter sparen tot de loopband in de aanbieding is of je je budget kunt verhogen. Bekijk de actuele aanbiedingen in de shop of klik hier voor de goedkoopste loopbanden site van dit moment.