Bij het vet verliezen loopband gebruiken?

Goede voornemens? In dit artikel alvast de vijf nuttigste tips om het afvallen in 2016 vol te houden.

Tip 1:

Beweeg! Beweeg beweeg beweeg. Actief zijn is de belangrijkste voorwaarde om je stofwisseling op peil te houden. Natuurlijk is de winter niet de meest ideale periode om lekker in het bos te wandelen, maar een goede loopband verhelpt dat probleem al. Duur? De vind je hier. Het bewegen op zichzelf kost natuurlijk ook weer caloriën. En uiteindelijk is het voor de meeste mensen fijner om sportief bezig te zijn en iets meer te eten dan de hele dag op de bank honger te lijden.

Tip 2:

Wees met je gedachten bij wat je doet. Dat is met alles zo en dus ook met eten. Ga zitten om te eten en concentreer je er op. Je geniet meer van je maaltijd en je bent eerder verzadigd. Deze houding gaat ook het doelloos tussendoor snacken tegen. Blijf je gedachtenloos snacken? Vraag je dan eens af waarom je eigenlijk eet.

vet verliezen loopband

Tip 3:

Vergeet diëten en neem een gezonde voedingsstijl aan. Er zijn zoveel diëten die elk maar een doel hebben om je zoveel mogelijk te verkopen. In de oertijd waren er geen diëten. Toch waren mensen toen niet dik. Simpelweg omdat ze voldoende beweging kregen maar ook omdat het voedselaanbod gezond was. Er waren gewoonweg geen gevulde koeken en ijstaarten. Wen jezelf aan om je boodschappenwagen voor 90% uit gezonde producten te laten bestaan.

Tip 4:

Stop met drinken. Alcohol levert veel nutteloze caloriën en verzieken je lever, die een grote rol speelt in het metaboliseren van vet. De vetstofwisseling daalt volgens onderzoeken aanzienlijk bij de consumptie van alcohol. Tevens werkt alcohol snacksituaties in de hand. Wie haalt er nou niet nog even een vette hap na het uitgaan, of een schaal bitterballen voor de televisie?

Tip 5:

Slaap genoeg. Wie te weinig slaapt plaats zijn of haar lichaam in een destructieve toestand. Het afbrekende hormoon cortisol komt dan in grote getalen vrij en aan de andere kant versterkt dit ook je eetlust. Bovendien is het in vermoeide staat moeilijk om jezelf iets te ontzeggen.

Bekijk hier de goedkoopste loopbandwinkel.